Aboneaza-te la newsletter

0746 183 771
Contact

Str. Lorem Ipsum Dolor Nr. 12, Dej, Romania

0746 183 771

0123 456 789Dacia Duster 4X4

Dacia Duster 4X4

de la 45 Eur / pe zi

de la 35Eur / pe zi

Rezerva acum
Dacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia DusterDacia Duster

An de fabricatie: 2012

Partea faţă se distinge prin design-ul robust şi modern: aripile mari şi rotunjite, ornamentul cromat al calandrului, blocurile optice duble, barele de pavilion impunătoare, precum şi aspectul barei de protecţie, nu lasă nicio urmă de îndoială cu privire la apartenenţa modelului Duster la universul vehiculelor 4x4. Garda la sol înaltă, roţile de 16”, pasajele roţilor şi elementele de protecţie a caroseriei invită şoferul să se aventureze pe cele mai dificile drumuri.

La interior, poziţia înaltă la volan oferă şoferului cea mai bună vizibilitate şi confort la drum lung. Design-ul interior evoluează în funcţie de versiune de la ambianţa „Carbon Foncé” la cea „Brun Shiny”. Duster dispune de pachetul opţional „Pack Piele” având scaunele, volanul şi mânerul schimbătorului de viteze îmbrăcate în piele. O atenţie deosebită a fost acordată ergonomiei comenzilor. Comanda 4x4 intuitivă este amplasată ergonomic pe consola centrală conferind uşurinţa în utilizare.

Dacia Duster a fost conceput pentru a înfrunta toate tipurile de drumuri, oriunde în lume. Pentru a răspunde unor nevoi de utilizare variate, Duster este disponibil atât în versiunea 4x4, cât şi 4x2. Versiunea 4x2 răspunde nevoilor clienţilor care se află în căutarea unui vehicul cu o gardă la sol importantă, cu o poziţie de condus înaltă şi sigură.

 

Dotari:

Comanda 4x4 situată la baza consolei centrale, îi permite şoferului Duster 4x4 să adapteze uşor capacităţile vehiculului la nevoile sale. Comanda are 3 moduri:
- în modul AUTO, repartizarea cuplului între puntea faţă şi puntea spate se face automat, în funcţie de condiţiile de aderenţă. 
- în modul LOCK, conducătorul blochează electronic transmisia 4x4. Acest mod este rezervat traversărilor dificile şi drumurilor neamenajate (suprafeţe accidentate, noroi, nisip).
- în modul 4x2, transmisia este blocată pe 2 roţi. Acest mod se pretează drumurilor uscate ce au aderenţă şi permite optimizarea consumului de carburant şi a emisiilor de CO2.

Duster, al şaselea vehicul al gamei Dacia, rămâne fidel filosofiei şi valorilor mărcii. Dacia Duster propune un raport preţ / spaţiu imbatabil, costuri de utilizare şi întreţinere reduse, un nivel de siguranţă optim şi o fiabilitate care rezistă tuturor testelor.