Aboneaza-te la newsletter

0746 183 771
Contact

Str. Lorem Ipsum Dolor Nr. 12, Dej, Romania

0746 183 771

0123 456 789Nissan X-Trail Automat

Nissan X-Trail  Automat

de la 48 Eur / pe zi

Rezerva acum
Nissan X-TrailNissan X-Trail

An de fabricatie: 2010

Cu liniile sale distinse și curbele elegante, X-TRAIL a fost conceput pentru aventură, dar fără a uita de stil. Îmbinând detaliile cromate din habitaclu, noua tapițerie din piele și materialele de calitate, X-TRAIL îți va încânta privirea, fără a neglija confortul. Acoperișul panoramic cu trapă acționată electric le va permite tuturor pasagerilor să se bucure de călătorie. Farurile Bi-LED și jantele din aliaj 19" îi oferă o estetică elegantă.

Grație sistemului All-Mode 4x4-i*, X-TRAIL se adaptează ușor tuturor circumstanțelor. Modul auto supraveghează în permanență condițiile drumului și repartizează automat cuplul în proporție de până la 50% pe roțile din spate. Combinat cu ESP, sistemul poate controla fiecare roată independent.

Stăpânește manevrele. Mulțumită sistemului inteligent de asistență la parcare, X-TRAIL te ghidează de fiecare dată la manevre, pentru a îți garanta siguranța și confortul. Sistemul identifică locurile de parcare potrivite pentru vehicul. Odată locul detectat, ghidează direcția vehiculului.

Dotari:

Transmisie automata

Full option