Aboneaza-te la newsletter

0746 183 771
Contact

Str. Lorem Ipsum Dolor Nr. 12, Dej, Romania

0746 183 771

0123 456 789Noutati

Servicii de inchirieri auto Cluj Napoca chiar de la aeroport

15 04 2016

Servicii de inchirieri auto Cluj Napoca chiar de la aeroport

Clujul este unul din cele mai mari orase ale Romaniei iar acest lucru se poate vedea si in numarul de persoane care ne calca pragul incepand cu tinerii studenti ce vin sa urmeze cursurile universitatilor sau oameni de afaceri. Firma Vegas Rent a Car este cea care are grija de dumneavoastra, turisti, oameni de afaceri si nu numai, asigurandu-va gradul de mobilitate de care aveti nevoie in vizita pe care o efectuati in orasul nostru. Pentru a va putea oferi servicii de inchirieri auto Cluj Napoca detinem un parc auto generos dotat cu masini moderne si elegante, iar prin intermediul optiunii de a va ridica autoturismul chiar de la aeroport va scapam de orice stres. 
Stim foarte bine ca majoritatea firmelor care trimit delegatii in orasul nostru sau in Targu Mures constientizeaza faptul ca este mult mai rentabil sa se apeleze la serviciile noastre de inchirieri auto Cluj Napoca datorita preturilor accesibile si a calitatii serviciilor noastre. Pentru a inchiria o masina nu trebuie decat sa ne apelati telefonic, procedura fiind una cat se poate de simpla, iar numarul de acte necesare fiind unul minim.

Inchirieri-auto-vei-conduce-o-masina-moderna

Inchirieri-auto-vei-conduce-o-masina-moderna

02 02 2016

Masina s-a stricat si trebuie sa ajungi de urgenta la sedinta planificata? Sau poate ai venit in Cluj-Napoca pentru a vizita diferite obiective turistice? 

asui

asui

07 dec 2015

kentod

Numărul biletelor de avion rezervate pentru vacanţa de iarnă 2015 este dublu faţă de 2014

Numărul biletelor de avion rezervate pentru vacanţa de iarnă 2015 este dublu faţă de 2014

11 dec 2015

Numărul biletelor de avion rezervate pentru călătorii în vacanţa de iarnă 2015 este dublu faţă de iarna 2014, cererea venind atât din partea celor care se întorc în România pentru a fi de sărbători alături de familie şi prieteni cât şi a celor care preferă destinaţiile externe, potrivit unui studiu.

Servicii complete de inchirieri auto Cluj Napoca

Servicii complete de inchirieri auto Cluj Napoca

26 ian 2016

Despre Cluj putem spune ca este un oras foarte plin de viata, datorita aeroportului, zilnic sute, poate chiar mii de persoane ajung in orasul nostru, fie ca este vorba de turisti sau de oameni care au ajuns aici in interes de serviciu, toti au nevoie de un mijloc de transport fiabil, accesibil cu ajutorul caruia sa poata ajunga acolo unde ei isi doresc. Bineinteles, exista variante multiple pentru a rezolva acest lucru, insa nici un alt mijloc de transport public nu poate oferi gradul de comfort pe care firma de inchirieri auto Cluj Napoca Vegas Rent a Car il ofera prin intermediul generosului parc auto pe care il detine. - See more at: http://biz-auto.ro/servicii-complete-de-inchirieri-auto-cluj-napoca/