Aboneaza-te la newsletter

0746 183 771
Contact

Str. Lorem Ipsum Dolor Nr. 12, Dej, Romania

0746 183 771

0123 456 789asui

asui

07 dec 2015

kentod

Vegas Rent a Car, masini cu ridicare si predare de pe aeroport

In urma inchirierii unei masini, orice client poate alege singur zona de ridicare si de predare. Astfel, de cele mai multe ori, aceasta este chiar aeroportul din Cluj, unul dintre cele mai moderne si interesante din tara, avand zilnic zeci de zboruri si mii de calatori. Tinand cont ca in pretul inchirierii oricarei masini prin Vegas Rent a Car sunt incluse si toate taxele de transport, cum ar fi taxa de aeroport, RCA, CASCO si chiar roviniete, alegerea unei masini care sa astepte chiar in fata aeroportului, gata sa fie folosita, este un lucru extrem de facil pentru orice turist sau om de afaceri care doreste sa se deplaseze in zona. Astfel, el va beneficia de o masina fiabila, aproape noua, care va satisface cele mai drastice cerinte, alaturi de o gama larga de servicii oferite de firma Vegas Rent a Car. Nu numai ca masina poate fi predata si ridicata din orice zona, inclusiv cea a aeroportului clujean, insa orice vehicul poate fi dotat cu o serie de dotari extra, care vor face orice drum mai placut. Astfel, printre aceste dotari se numara internet wireless gratuit, GPS, precum si scaune pentru copii de toate varstele.

Masini de inchiriat pe aeroportul din Cluj, oricand gata de plecare

Pentru orice persoana de abia venita in Romania, inchirierea unei masini alaturi de un GPS este una dintre cele mai bune metode de a se deplasa din oras in oras. Mai mult, in functie de masina aleasa preturile sunt mici si pot face fata cu succes oricaror costuri pe care le-ar implica transportul cu taxiul, trenul sau autocarul. Mai mult, se pot organiza in acest mod diferite trasee si se pot face calculele necesare pentru a pune la punct cele mai bune itinerarii, atat din punct de vedere al costurilor, cat si al locurilor in care fiecare trebuie sa ajunga. Ulterior, masina poate fi lasata intr-o anumita zona, la alegerea clientilor, acolo unde se va face si predarea vehiculului.

Vegas Rent a Car are un singur motto in afacerile sale, dorind sa devina cei mai buni in domeniul de inchirieri masini. De asemenea, doresc sa aiba de partea lor clienti care sa le fie fideli pe viata.