Aboneaza-te la newsletter

0746 183 771
Contact

Str. Lorem Ipsum Dolor Nr. 12, Dej, Romania

0746 183 771

0123 456 789Servicii de inchirieri auto Cluj Napoca chiar de la aeroport

15 04 2016

Servicii de inchirieri auto Cluj Napoca chiar de la aeroport

Clujul este unul din cele mai mari orase ale Romaniei iar acest lucru se poate vedea si in numarul de persoane care ne calca pragul incepand cu tinerii studenti ce vin sa urmeze cursurile universitatilor sau oameni de afaceri. Firma Vegas Rent a Car este cea care are grija de dumneavoastra, turisti, oameni de afaceri si nu numai, asigurandu-va gradul de mobilitate de care aveti nevoie in vizita pe care o efectuati in orasul nostru. Pentru a va putea oferi servicii de inchirieri auto Cluj Napoca detinem un parc auto generos dotat cu masini moderne si elegante, iar prin intermediul optiunii de a va ridica autoturismul chiar de la aeroport va scapam de orice stres. 
Stim foarte bine ca majoritatea firmelor care trimit delegatii in orasul nostru sau in Targu Mures constientizeaza faptul ca este mult mai rentabil sa se apeleze la serviciile noastre de inchirieri auto Cluj Napoca datorita preturilor accesibile si a calitatii serviciilor noastre. Pentru a inchiria o masina nu trebuie decat sa ne apelati telefonic, procedura fiind una cat se poate de simpla, iar numarul de acte necesare fiind unul minim.

Inchirieri auto Cluj Napoca pentru turisti si oameni de afaceri


Si pentru ca aceasta perioada a anului este poate una din cele mai active pentru firme, deoarece trebuiesc finalizate ultimele comenzi si situatii financiare, stim faptul ca aveti nevoie de parteneri pe care va puteti baza. Asadar, in cadrul acestui articol vom discuta despre serviciile de inchirieri auto Cluj Napoca pe termen lung sau in leasing operational.
Turisti sau oameni de afaceri pot apela la serviciul de inchirieri auto Cluj Napoca pe termen lung atat telefonic cat si prin intermediul formularului on-line ce poate fi regasit pe prima pagina a siteului nostru, astfel, reusim sa simplificam lucrurile intr-o maniera cat se poate de eficienta. Autoturismele de lux dar si cele off-road pot ajunge la tarife speciale deoarece in cazul unor contracte pe termen lung preturile sunt cu mult mai reduse, practic, cu cat perioada de inchiriere este mai mare, cu atat dumneavoastra, clientul, veti beneficia de preturi mai profitabile.