Aboneaza-te la newsletter

0746 183 771
Contact

Str. Lorem Ipsum Dolor Nr. 12, Dej, Romania

0746 183 771

0123 456 789Despre noi

Misiunea noastră se poate descrie in trei cuvinte “ Clienți complet satisfacuți”

Vrem sa fim cel mai bun furnizor de servicii de transport din țară, sa depăsim asteptările clienților prin calitatea servicilor, valoarea lor si de asemenea să oferim angajaților nostri un loc minunat in care sa-si desfasoare activitatea.

In fiecare lună masurăm nivelul de satisfacție al clienților si imbunătațim constant serviciile oferite partenerilor nostrii.

Odată ce ai ajuns clientul nostru ne dorim sa ramâi alături de noi toata viata.

Suntem mândrii de cultura care o adoptam, aceea de a pune clienții pe primul loc, in consecinta in viziunea noastră relatiile cu partenerii joaca un rol imens.

Protejam mediu inconjurător si ne dorim sa contribuim, de aceea constant imbunătațim flota auto cu masini cat mai putin poluante, hybride, iar in viitorul apropiat electrice.

Producatori auto , oameni de știință , lideri naționali, toti cauta alternative mai bune la automobile pe benzină si disel. Este o evoluție determinată de mai mulți factori, printre care probleme de mediu și economice, natura finită a combustibililor fosili , precum și necesitatea de a reduce dependența de petrolul strain . Compania noastra  detine o flota auto diversificata, deci un interes legitim, în identificarea de solutii sustenabile .