Aboneaza-te la newsletter

0746 183 771
Contact

Str. Lorem Ipsum Dolor Nr. 12, Dej, Romania

0746 183 771

0123 456 789Servicii

Servicii B2B


Servicii B2B

Servicii B2B de la Vegas Rent a Car, un partener de incredere al companiilor

Orice companie intelege de multe ori ca este mai ieftin sa inchirieze masini pentru angajatii sai decat sa dispuna de propriile masini care de multe ori necesita o cheltuiala extreme de mare si de multe ori sunt nefolositoare. Astfel, Vegas Rent a Car propune o serie de servicii B2B pentru orice tip de companie. Fiecare oferta in parte este personalizata in functie de numarul de masini inchiriate si de durata de inchiriere. In aceste cazuri se pot oferi mai multe masini de acelasi fel sau masini diferite, in functie de rangul fiecarui angajat in parte. Un director de vanzari nu poate avea aceeasi masina pe care o foloseste un agent de vanzari de exemplu.

Inchirieri masini


Inchirieri masini

De multe ori alegerea unor servicii de inchirieri masini este o activitate solicitanta, mai ales daca compania aleasa nu respecta anumite intelegeri. Cu toate acestea, Vegas Rent a Car a reusit sa se faca cunoscuta pe piata autohtona pentru serviciile ireprosabile pe care le ofera. Astfel, aceasta firma dispune de un parc auto nou, cu o gama larga de vehicule care pot satisface si cei mai pretentiosi clienti. Pornind de la masinile normale, de zi cu zi, care sunt ieftin de inchiriat, pana la masini de lux, adevarate boliduri, toate se gasesc in cadrul Vegas Rent a Car.

Inchirieri masini ieftine, cu beneficii nelimitate

Inchirieri pe termen lung


Inchirieri pe termen lung

Inchirieri masini pe termen lung de la Vegas Rent a Car, pentru clienti fideili care stiu de ce au nevoie

Pentru clienţii care doresc să închirieze o maşină sau autoutilitara  pentru o lună sau mai mult, va oferim cu drag noul nostru serviciu de inchirieri pe termen lung