Aboneaza-te la newsletter

0746 183 771
Contact

Str. Lorem Ipsum Dolor Nr. 12, Dej, Romania

0746 183 771

0123 456 789

´╗┐

Inchirieri masini

Inchirieri masini

De multe ori alegerea unor servicii de inchirieri masini este o activitate solicitanta, mai ales daca compania aleasa nu respecta anumite intelegeri. Cu toate acestea, Vegas Rent a Car a reusit sa se faca cunoscuta pe piata autohtona pentru serviciile ireprosabile pe care le ofera. Astfel, aceasta firma dispune de un parc auto nou, cu o gama larga de vehicule care pot satisface si cei mai pretentiosi clienti. Pornind de la masinile normale, de zi cu zi, care sunt ieftin de inchiriat, pana la masini de lux, adevarate boliduri, toate se gasesc in cadrul Vegas Rent a Car.

Inchirieri masini ieftine, cu beneficii nelimitate

De multe ori, cea mai buna metoda pentru oamenii de afaceri sau turistii care ajung cu avionul in Cluj sau Targu Mures este sa apeleze la un serviciu de inchirieri masini. Acestea ofera o libertate totala a celor care vor sa se deplaseze prin Transilvania fara sa fie nevoiti sa astepte dupa trenuri sau autobuze, mai ales ca de multe ori persoanele care ajung aici cu avionul au si o sumedenie de bagaje dupa ei. Din acest motiv, Vegas Rent a Car a adus pe piata o serie de oferte inedite, cu preturi avantajoase. Astfel, inchirierile incep de la sume extrem de mici, de mai putin de 20 de euro si ajung pana la sume mai mari, insa pentru masini high class, cum ar fi un Mercedes S 320 nou-nout care va atrage cu siguranta toata privirile. Nu in ultimul rand, fiecare client primeste in aceasta suma si toate taxele platite la zi, cum ar fi CASCO, RCA, roviniete si chiar taxa de aeroport, sume destul de importante care merita mereu luate in calcul. Alaturi de orice masina, clientii pot primi si o serie de optiune extra, contra cost, cum ar fi wireless gratuit in toata masina, servicii de localizare GPS, scaune pentru cei mici precum si lanturi de iarna, benefice in perioadele pline de zapada.

Vegas Rent a Car, partenerul de incredere al oricarui sofer

Dispunand de zeci de masini diferite, aceasta companie a reusit sa atraga de partea sa numerosi clienti care ajung sa foloseasca masinile Vegas Rent a Car de cate ori sunt nevoiti sa aterizeze cu avionul pe aeroporturile Cluj sau Targu Mures. Mai mult, masina poate fi preluata sau lasata direct in aeroport, astfel ca oricine aterizeaza pe aceste aeroporturi este asteptat imediat cu masina in parcare, fiind practic pregatit de drum.

Cand vine vorba de inchirieri masini, lucrurile sunt extrem de simple. Inchirierea se poate face atat la telefon, cat si direct pe site, fara nicio grija. Mai mult, pentru inchirieri masini pe termen lung se pot face numeroase discounturi in functie de perioada de timp dorita.

Inchirieri masini prin Vegas Rent a Car, servicii ireprosabile la preturi corecte

Cu toate ca competitia este acerba, Vegas Rent a Car a reusit sa atraga de partea sa clienti fideli care inteleg  cu adevarat ca atunci cand vine vorba de inchirieri masini, aceasta firma reuseste sa surprinda prin serviciile si masinile sale.