Aboneaza-te la newsletter

0746 183 771
Contact

Str. Lorem Ipsum Dolor Nr. 12, Dej, Romania

0746 183 771

0123 456 789Inchirieri pe termen lung

Inchirieri pe termen lung

Vegas Rent a Car ofera o gama larga de masini de inchiriat, atat pentru personae fizice, cat si companii din tara si din strainatate. Astfel, parcul auto este unul generos, existand numeroase branduri de masini, pornind de la masini normale, pentru activitati zilnice, pana la masini de lux, gata sa satisfaca cele mai surprinzatoare nevoi de calitate si confort. Unul dintre serviciile la care Vegas Rent a Car exceleaza este inchirieri masini pe termen lung. In astfel de situatii, ofertele sunt personalizate pentru fiecare client in parte, in functie de nevoile pe care le are. Astfel, pentru durate lungi de timp se pot obtine o serie de oferte avantajoase care promit satisfactie maxima.

Vegas Rent a Car, inchirieri masini pe termen lung pentru companii si persoane fizice

Din ce in ce mai multi oameni, fie ca este vorba de turisti straini sau oameni de afaceri, ajung sa intelegea avantajele unor inchirieri masini pe termen lung. Astfel, de multe ori, preturile sunt mai reduse decat in cazul achizitionarii unei masini noi, avand in acelasi timp numeroase avantaje: masinile se pot schimba oricand, se pot testa mai multe tipuri de masini pana se gaseste cea mai potrivita si oamenii beneficiaza de o serie de dotari extra, care vor face cu adevarat orice drum unul confortabil. Atunci cand vine vorba de inchirieri pe termen lung, preturile de pe site nu vor mai fi valabile. Cu cat perioada de inchiriere este mai mare, cu atat preturile vor fi mai mici. In acest mod, se pot inchiria masini mult mai bune, la preturi asemenatoare celor unor masini normale. Fie ca este vorba de turisti care vor sa viziteze Transilvania si au ajuns cu avionul in Cluj sau Targu Mures, fie ca este vorba de oameni de afaceri care au intalniri in anumite orase din zona respectiva, Vegas Rent a Car reuseste sa atraga cu fiecare oferta pe care o propune partenerilor sai. Inchirieri masini pe termen lung la preturi preferentiale

Orice inchirieri masini pe termen lung pot fi efectuate atat prin telefon, cat si direct pe site, acolo unde vor avea de completat un formular. Totul se face extrem de simplu si de rapid, lucru care duce la colaborare prolifica de ambele parti. Mai mult, masinile din dotarea Vegas Rent a Car sunt fiabile, aproape noi, iar orice client poate alege dintr-o gama variata de branduri care pot satisface orice nevoi, atat prin prisma bugetelor si banilor cheltuiti, cat si prin gradul de confort pe care orice sofer doreste sa il aiba.

Vegas Rent a Car, partener de incredere pentru inchirieri masini pe termen lung

Cu o vasta experienta in domeniu, Vegas Rent a Car a reusit sa ofere o serie de oferte imbatabile prinvind orice inchirieri masini pe termen lung. Acesta este si motivul pentru care aceasta companie a reusit sa devina un nume pe piata autohtona de profil, avand numerosi clienti fideli care stiu exact unde sa mearga atunci cand au nevoie de un masina de inchiriat.