Aboneaza-te la newsletter

0746 183 771
Contact

Str. Lorem Ipsum Dolor Nr. 12, Dej, Romania

0746 183 771

0123 456 789



Servicii B2B

Servicii B2B

Orice companie intelege de multe ori ca este mai ieftin sa inchirieze masini pentru angajatii sai decat sa dispuna de propriile masini care de multe ori necesita o cheltuiala extreme de mare si de multe ori sunt nefolositoare. Astfel, Vegas Rent a Car propune o serie de servicii B2B pentru orice tip de companie. Fiecare oferta in parte este personalizata in functie de numarul de masini inchiriate si de durata de inchiriere. In aceste cazuri se pot oferi mai multe masini de acelasi fel sau masini diferite, in functie de rangul fiecarui angajat in parte. Un director de vanzari nu poate avea aceeasi masina pe care o foloseste un agent de vanzari de exemplu.

Vegas Rent a Car, servicii B2B ireprosabile la preturi imbatabile

Orice companie poate beneficia de preturi diferentiale daca doreste sa semneze un contract de servicii B2B. Astfel, in functie de nevoile si dorintele unei anumite firme se pot crea oferte personalizate care se muleaza perfect atat pe bugetul stabilit, cat si pe satisfacerea unui anumit grad de nevoi. In acelasi timp, orice masina poate sa dispuna de o serie de optiuni extra demne de invidiat la preturi mici, printre care amintim wireless gratuit, lanturi de iarna, scaune pentru copii si chiar dispozitive GPS cu hartile Romaniei si ale Europei la zi. De multe ori, indicatoarele rutiere sunt puse gresit, motiv pentru care orice sofer care nu cunoaste drumul trebuie sa aiba un ajutor.

Masini noi, care corespund normelor in vigoare, numai prin Vegas Rent a Car

Orice servicii B2B trebuie sa ofere cele mai inalte standarde pe care o companie le poate oferi, atat din punct de vedere al contractelor, cat si al produselor oferite. Astfel, Vegas Rent a Car dispune de un parc auto aproape nou, cu masini perfecte din toate punctele de vedere. Mai mult, in cadrul pretului pentru o zi de inchiriere sunt introduse si toate taxele pe care statul roman le percepe soferilor, pornind de la CASCO si RCA, pana la roviniete si chiar taxe de aeroport. Mai mult, masinile se pot preda si ridica direct de pe aeroporturile din Cluj si Targu Mures, facand facile deplasarile turistilor si oamenilor de afaceri in toata Transilvania si nu numai. Masinile oferite provin de la un numar important de branduri, fiind vorba atat de vehicule fiabile si confortabile, cat si de masini cu adevarat de lux. Mai mult, pentru pasionatii de munte pot fi oferite si masini 4x4. Orice companie sau persoana fizica reuseste sa isi gaseasca masina potrivita pentru nevoile sale, oricare ar fi acestea.

Vegas Rent a Car, partenerul de incredere al companiilor

Numeroase companii romane si straine au incheiat deja contracte pentru servicii B2B cu Vegas Rent a Car datorita renumelui pe care au reusit deja sa il faca pe piata autohtona, mai ales in zona Transivaniei. Tinand cont de preturile oferite si de masinile date spre inchiriere, acestea corespun in totalitate normelor pietei de profil, reusind sa surprinda pe orice sofer in parte.