Aboneaza-te la newsletter

0746 183 771
Contact

Str. Lorem Ipsum Dolor Nr. 12, Dej, Romania

0746 183 771

0123 456 789Testimoniale

Amalia, Marketing Consultant

“Am inchiriat un Renault Megane pentru 2 zile si ma declar pe deplin multumita. Au fost prompti si m-au surprins cu dispozitiv GPS si scaun pentru cel mic fara niciun cost suplimentar. Recomand!”

Mihai Pintilie, Area Manager

"Am avut mari probleme in trecut cu firmele care inchiriaza masini. Cele mai des intalnite probleme au fost legate de starea proasta a masinilor. La Vegas Rent a Car am gasit niste oameni foarte profesionisti care mi-au inteles nevoile si au avut grija ca masina pe care am primit-o sa fie curata si cu toate reviziile la zi. Au fost foarte punctuali si cu siguranta o sa mai apelez la ei"

Alexandra Sandulescu

Sibiu

“Am fost foarte multumita de serviciile Vegas Rent a car. Am apelat la acestia intr-o deplasare la Cluj si va pot spune ca am preluat masina direct din fata aeroportului fara nici o intarziere , toate demersurile fiind rapide. “

Florin Risitariu, Director Vanzari

la Constanta

“Totul ok, recomand. Punctualitate, curatenie.”

Andrei Popescu, Director

Valcea

"Am inchiriat pentru doua saptamani un Ford Mondeo si am condus prin tara peste 1800 de km. Am preluat masina direct de pe Aeroportul din Cluj si pe tot parcursul perioadei lucrurile au mers perfect. Nu am avut nicio problema, iar cei de la Vegas Rent a Car au fost foarte amabili si profesionisti. Ii recomand cu caldura si cu siguranta voi apela din nou la ei, cand voi mai avea nevoie"